GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

SOS: Spirit of sport

2018 őszétől településenként szervezünk családi sportnapokat, melyek bemutatják a településeken elérhető sportklubokat, edzőket, sportoló csoportokat. A rendezvényeken lehetőséget kínálunk arra, hogy mindenki kipróbálhassa és megtalálhassa azt a sportágat, amelyet szívesen űzne akár rendszeresen is. Kiemelt célunk új, illetve családilag közösen végezhető sportok bemutatása.

Spirit of sport - 2019. május 26. Velence

Sportos gyereknapi program a velencei egyesületekkel.
Május 26-án sportos napra ébredhettek a velencei gyerekek, hiszen a Spirit of Sports programelem révén nyolc különböző sportágat próbálhattak ki a városi gyereknapon.

Bővebben...

Spirit of sport - 2019. május 25. Sukoró

Játékos sportolás a sukorói gyereknapon.
Május 25-én ismét ellátogatott Sukoróra Spirit of Sports programunk, melynek keretében a gyerekek a hagyományos gyereknapi programok mellett játékos keretek között sportolhattak is.

Bővebben...

Spirit of sport - 2019. május 25. Agárd

Családi sportolás a Parkerdőben.
Május végén mozgásra buzdítottuk a kisgyermekes családokat az agárdi Parkerdőben, ahol játékos ismeretterjesztő feladatokban és sportversenyekben vehetett részt minden korosztály.

Bővebben...

Spirit of sport - 2019. április 13. Sukoró

Látványos túrával tesznek a sukoróiak a sportos életmódért.
Április 13-án a borongós idő ellenére sokan kilátogattak a Velencei-hegység legszebb látnivalóit bemutató gyalogos túrára, amely a Spirit of Sport programelem keretében valósult meg.

Bővebben...