GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

Sport, mint közös öröm

A sport eredendően játék. Mint játék, pedig felszabadít, kikapcsol, igazi örömforrás. Csak nézz a gyerekekre, hogy mennyit szaladgálnak, másznak, kúsznak a játszótéren!

Ösztönösen, mert ez a dolguk, így ismerik meg a világot. Lételemük a mozgás, mely elválaszthatatlan a játéktól. Aztán ahogy a gyerekek nőnek, ez változik. Van, aki továbbra is kihasznál minden lehetőséget a mozgásra, mások rendszeres edzésekre kezdenek járni, illetve vannak olyanok is, akik másfajta kikapcsolódást választanak. Lehet-e ezt befolyásolni?

A minta, amit a gyerek otthon lát, az egyik legmeghatározóbb dolog. Hisz, ha a szülők is aktív életmódot élnek, a gyerek is abban nő fel és lesz számára is természetes a mozgás. És itt jön vissza a nyitómondat: a sport eredendően játék. A játék pedig öröm. Ha pedig a mozgás természetes része a mindennapoknak, akkor az öröm is. 

Várunk benneteket a MozgaTó családi sportnapon augusztus 25-én, ahol együtt mozoghat a család! A játék garantált, a mosoly pedig természetes velejárója.

Ha már együtt sportol a család, vegyetek részt a családi tómentő kalandtúrán is! A kalandtúrára itt jelentkezhettek >>