GÁRDONYKÁPOLNÁSNYÉKNADAPPÁKOZDSUKORÓVELENCE
EFOP-1.5.2-16-2017-00017

MozgaTó - Együtt sportol a család

Sportágválasztó rendezvényeink célja a vízi- és tóparton űzhető sportok népszerűsítése a fiatalok és családjaik körében. Kiemelt célunk a családok közös sportolásának népszerűsítése: gyermek, fiatal, szülő és nagyszülő együtt játsszon, mozogjon!

MozgaTó rendezvényünket augusztus 25-én rendezzük meg első alkalommal, részletek hamarosan!

MozgaTó

Sportos nap a tóparton. 
Június végén rendeztük meg második MozgaTó sportágválasztónkat, melyen a résztvevők több mint húsz vízi és szárazföldi sportot ismerhettek meg és próbálhattak ki.

Bővebben...

MozgaTó 2019-ben is!

Mozogj Te is a tóparton!
Június végén újra megrendezzük a MozgaTót, a Velencei-tó sportágválasztóját, melyre sok szeretettel várunk minden mozogni vágyót!

Bővebben...

Élménydús sportolás a MozgaTón

A nyár utolsó hétvégéjén a Velencei-tó partján gyűltek össze a családok, hogy az iskolakezdés előtt egy sportos délutánon vegyenek részt. Az augusztus 25-i MozgaTó sportágválasztó rendezvényen több mint kétszázan próbálták ki a különböző szárazföldi és vízi sportokat, melyek nagy részét később is lehet űzni a Velencei-tó körüli sportegyesületekben.

Bővebben...

Sport, mint közös öröm

A sport eredendően játék. Mint játék, pedig felszabadít, kikapcsol, igazi örömforrás. Csak nézz a gyerekekre, hogy mennyit szaladgálnak, másznak, kúsznak a játszótéren!

Bővebben...

Gyertek, mentsük meg együtt a Velencei-tavat!

Kedves Anyukák, Apukák, Gyerekek! Segítsetek nekünk és öt tó körül lakó mesebeli kisgyereknek, hogy EGYÜTT mentsük meg a tavunkat! Álljatok be ti is a Tólakó Vizicsibék közé, és figyeljetek nagyon, mert Fertői Fúria bármikor megnehezítheti a feladatot. 

Bővebben...

Sportoljon együtt a család! - MozgaTó

Kedves tókörnyéki családok és fiatalok! 
Augusztus utolsó hétvégéjén mozgalmas napra invitálunk Benneteket a MozgaTó sportrendezvény keretében. A MozgaTó a legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig megmozgat mindenkit - szárazon és vízen egyaránt!

Bővebben...